Kompressionskläder för Bollsport - Prestationskläder

Kompressionskläder har många funktioner som hjälper dig som utövar någon bollsport: bättre blodcirkulation, ökat stöd när kompressionen håller ihop muskeln och hjälp att transportera bort fukt från huden för att reglera temperaturen. Vi hjälper dig med expertråd kring varumärken, storlekar, passform och val av plagg!

Kompressionskläder för bollsporter gör att cirkulationen ökar innan och efter träning. Kompression ger ökat stöd ( håller i hop muskeln) för musklerna under aktivitet och belastning.

I kompressionskläder från prestationskläder från prestationskläder lägger vi stor vikt vid kavlite och funktion.

Kläderna skall hjälpa dig i din bollsport att transportera bort fukt från kroppen. Det finns kompression hos oss på prestationskläder som kyler och värmer. Funktionsplagg hae en viktig egenskap och det är att hålla atleten i jämn kroppstemperatur. Vi väljer att jobba med de varumärken som hjälper dig i din bollsport med unika och funktionella egenskaper.

Passformen på kompressionskläderna är viktig för att funktionen skall fungera fullt ut!

Vi hjälper er med att hitta rätt passform och just de plagg som blir bäst för dig. Vi har instruktionsfilmer, stl tabeller och måttabeller som hjälper till i valet av plagg och storlek.

Ring oss på 070-5558935 för expertråd från erfaren utövare som har testat igenom alla plagg som vi säljer på Prestationskläder.se. Vi säljer de kläder du behöver för din träning eller dina lopp. Produkter vi kan rekommendera till dig!

Med kompressionskläder från 2XU,Fusion,Skins och Compressport