Betygssystem

Betygssystem
PRESTATIONSKLÄDERS BETYGSSYSTEM!

Du har säkert läst något om våra tester och sett en av stämplarna som du ser här ovanför.
Vad betyder de olika betygen egentligen? Hur kan de hjälpa dig att välja rätt?

 Använd betyget som en referens och som en guide för dig själv. Betygen är hur produkten står sig för tillfället och med den marknad som råder vid testet.

Sport rutan
Vi har tillsammans med betyget på varan en ruta som talar om vilken sport vi tycker att produkten lämpar sig bäst för.

Ingen stämpel.
Alla våra produkter kommer inte att ha ett betyg, vi väljer att lyfta fram ett antal varor som vi har testat extra hårt och som vi anser är extra intressanta ur konsumentens synvinkel. De varor som inte har ett betyg kan vara för lite testade för att vi skall kunna ge ett rättvist betyg.


Diamant – Det bästa marknaden har att  erbjuda, oavsett pris.
En produkt som är bäst i sin klass och som är innovativ.
När vi ger betyget "Diamant" är det en vara som vi har testat extra mycket och som vi finner ledande på marknaden inom detta segment. 
"Diamant"-produkten är unik i funktion och  kvalitet.


Guld - Toppklass!
När en produkt som vi testar, både överträffar våra förväntningar och har väldigt få, eller inga svagheter kan den kvalificera sig till betyget Guld - Toppklass!
När vi har gett detta betyg så är produkten något som presterar bättre än man kan förvänta sig på marknaden när det kommer till just denna prisklass eller klassen av produkt som varan tillhör.
Det finns heller inte svagheter på en sådan produkt.


Silver - Bra köp!
För att nå det här betyget krävs det att produkten presterar riktigt bra i sin klass. En produkt som fått "Silver"-betyget är precis vad vi säger, ett Bra köp!
Om det gäller ett par tights, är det ett par tights som presterar minst som förväntat och som vi med gott samvete kan rekommendera till dig.
Många produkter kommer att hamna inom detta betyg.


Brons - Prisvärd!
Som exempel finns det produkter som har en del egenskaper vi inte tycker om men som till priset sett ändå bör få utrymme inom detta system.
Det finns ibland produkter som är mycket lågt prissatt jämfört med konkurrenterna och då kan det ses som Prisvärd!
Här är det inte prestanda eller imponerande specifikationer som ger betyget utan "mest för pengarna" som gäller.


Vi hoppas att du fått en klar bild om hur vi använder betygen. Alla som testar på Prestationskläder har egen erfarenhet och testar produkterna i sin rätta miljö.
Testpersonerna är av personer som gjort Klassikern, Marathon, Swimrun och Iron Man. Har du invändningar, funderingar och frågor så hör du av dig till oss på 0705558935.